logo_PERMIT
fade-in-blauw
parkeerbordfoto

parkeerplaats_closeup


De Permit® Parking Suite is een volledige geïntegreerde parkeeroplossing, waarbij de diverse modules naadloos op elkaar zijn aangesloten. De verschillende componenten kunnen als geïntegreerde oplossing of als losse module worden uitgeleverd.
 

Eén integrale oplossing
De Permit® Parking Suite biedt u de mogelijkheid om alle gangbare parkeerproducten te realiseren zonder afhankelijk te zijn van een provider. Het parkeren is volledig in handen van de gemeente en parkeerders worden niet verplicht om lid te worden van een externe organisatie, waarbij naast de parkeertarieven ook de extra kosten doorbelast worden. Vanuit één integrale oplossing, waarbij de klant zelf kan kiezen welke modules er gewenst zijn, kunnen alle parkeergerelateerde werkzaamheden uitgevoerd worden. Bel of mail ons via onderstaande gegevens!


Permit® Parking Suite biedt –naast Permit— de volgende componenten:

E-loket
Door middel van het E-loket kunnen parkeerproducten worden aangevraagd en automatisch verwerkt. De verwerking gaat in realtime! Door gebruik te maken van DigiD is deze verwerking veilig en betrouwbaar en door alle bewoners te gebruiken.

Standaard koppelingen
Permit kan standaard koppelen met RDW, SVHP, Handhaving, GBA, Financieel, ‘de makelaar’, documentmanagementsystemen.

Dynamische vergunningen
Deze module biedt de mogelijkheid om een vergunning alleen geldig te laten zijn na activatie. Het activeren van een dynamische vergunning kan via een transponderkaart, GSM, (mobiel) internet, Voice Response Systemen.

Lokaal GSM-parkeren
Deze kostenneutrale oplossing realiseert de mogelijkheid om zelf GSM-parkeren te faciliteren. U bepaalt zelf welke additionele kosten u bij de parkeerder in rekening brengt.

Betalen per minuut
Deze module, geschikt voor on– en offstreet parkeren, maakt het mogelijk om parkeertarieven te baseren op de daadwerkelijk geparkeerde tijd met uw bestaande apparatuur.

Garage
Het is geen probleem om vergunninghouders ook gebruik te laten maken van parkeergarages met de Permit Suite. De kostparkeerders kunnen netjes worden afgehandeld met het eigen garagesysteem. De andere producten, zoals abonnementhouders, worden door Permit afgehandeld.

De eigen stadspas/ bezoekerspas
Door de koppeling met bestaande ticketautomaten is het mogelijk om een eigen stadspas of bezoekerspas te realiseren. Daarbij kunnen plaatselijke reeds bestaande oplossingen, zoals een loyaliteitsprogramma van het MKB, naadloos in elkaar worden geschoven.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019