logo_PERMIT
fade-in-blauw
parkeerbordfoto

parkeerplaats_closeup

 


Permit© is dé verticale oplossing voor alle parkeer-vergunningen in één generiek systeem!


logo_PERMIT_rgbPermit is het real-time, digitale vergunningensysteem dat geschikt is voor het uitgeven van parkeervergunningen en ontheffingen, maar ook geschikt voor parkeergarages, parkeerterreinen en festiviteiten. Desyde is er in geslaagd om een systeem te ontwikkelen, waarmee gemeenten en particuliere dienstverleners alle benodigde parkeervergunningen kunnen configureren, beheren en uitgeven.

Permit heeft een zeer uitgebreide configuratiemodule waarmee alle typen parkeervergunningen worden gedefiniëerd en geconfigureerd. Per type vergunning kunnen specifieke kenmerken, tarieven en processen worden gedefiniëerd. Het is hierdoor voor gemeenten mogelijk hun werkterrein met onze software te verbeteren en te verbreden.

 

Gemeenten zijn hiermee in staat hun parkeerproducten volledig te integreren met hun standaard backoffice systemen (Alle Handhavingsprogrammatuur, Financieel, GBA, KCC, DMS en E-loket). Een unattended E-loket voor de volledige verzorging van uw parkeerproducten!
Permit is ontwikkeld op basis van Java- en Oracle-technologie. Het systeem draait op de Oracle database en is web-based. Uitgangspunt is een geïntegreerd platform dat honderd procent beschikbaar is en altijd geraadpleegd kan worden. Desyde stelt hoge eisen aan integratie en interfaces met derden die op open standaarden (Stuf) zijn gebaseerd. Nieuwe regels kunnen elk moment in Permit door bevoegde medewerkers worden geactualiseerd of alvast worden voorbereid voor een toekomstige ingangsdatum.

Toetsingsinformatie staat realtime ter beschikking aan controleurs met handterminals. Managementinformatie wordt sneller en efficiënter verkregen. De informatie is specifieker, waardoor betere sturing aan de organisatie wordt gegeven. De visie op het ontwikkelen van Permit is gebaseerd op de symbiose van bedrijfs- en informatie technologie. Het combineren van technische en marktspecifieke kennis en de flexibele opzet is de basis van het succes van Permit.

Permit is al vijf jaar hét systeem, waarmee gemeenten en particuliere dienstverleners alle benodigde parkeervergunningen kunnen configureren, beheren en uitgeven. Permit heeft een zeer uitgebreide configuratie-module waarmee gemeenten zelf alle typen parkeervergunningen kunnen definieren en configureren. Per type vergunning kunnen specifieke kenmerken en processen worden gedefinieerd. De rechtmatigheidstoets is honderd procent gegarandeerd. Hierdoor is het voor gemeenten mogelijk hun werkterrein met onze software te verbeteren en te verbreden. Uiteraard kunnen met behulp van Permit ook digitale vergunningen worden uitgegeven.

 

Eén integrale oplossing
De Permit® Parking Suite biedt u de mogelijkheid om alle gangbare parkeerproducten te realiseren zonder afhankelijk te zijn van een provider. Het parkeren is volledig in handen van de gemeente en parkeerders worden niet verplicht om lid te worden van een externe organisatie, waarbij naast de parkeertarieven ook de extra kosten doorbelast worden. Vanuit één integrale oplossing, waarbij de klant zelf kan kiezen welke modules er gewenst zijn, kunnen alle parkeergerelateerde werkzaamheden uitgevoerd worden.

 

Besparing
Geen extra externe “running” kosten, centrale omgeving voor alle parkeerproducten en dus ook geldstromen, mogelijke vermindering FTE’s, minder geldgarnering. Inkomsten zijn vooraf binnen.

 


Meer informatie?


Voor de volledige informatie over Permit verwijzen wij u naar de volledige Permit brochure (pdf) Of neemt u gerust contact met ons op via 035 - 54 11 711 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019