Desyde
smal

 

Baarn –Tiel December 2012: Gemeente Tiel werkt met Permit®

 

Parkeervergunningensysteem Permit in productie bij Gemeente Tiel

 

De gemeente Tiel is vanaf begin december officieel in productie met Permit van Desyde. Ook Tiel gaat nu gebruikmaken van Permit voor de uitgifte van parkeervergunningen. Wij willen de gemeente de komende jaren veel plezier en vooral gebruiksgemak toewensen met Permit. Ook de burgers van gemeente Tiel zullen de komende jaren merken dat aanvragen en verlengen van vergunningen sneller en gebruiksvriendelijker zal gaan.

De Gemeente is niet over een nacht ijs gegaan tijdens de keuze voor het pakket noch tijdens de implementatie. Nu Tiel live is met Permit zal het voor de gemeente en haar medewerkers eenvoudiger zijn om vergunningen uit te geven en te beheren. Permit levert niet alleen een tijd- en kostenbesparing op voor de gebruikers van het systeem, maar aanvragen en verlengen van de verschillende vergunningen binnen de gemeente zal voor de burger ook aanzienlijk sneller en gemakkelijker gaan.

Permit voldoet volledig aan de voorwaarden die Gemeente Tiel voorziet in haar vergunningenbeleid. Daarbij is Permit volledig op de toekomst van Gemeente Tiel voorbereid.

 

Vandaag nog roept minister Ronald Plasterk van Binnenlandse zaken en Koninksrijksrelaties via de Rijksvoorlichtingdienst “alle gemeenten met parkeervergunningen op het aanvragen en overzetten van een parkeervergunning makkelijker te maken.” Aanvragen en verlengen van vergunningen moet voor burgers via internet mogelijk zijn. De Gemeente heeft immers zelf de beschikking over GBA- en RDW-gegevens

Permit kan dit eenvoudig voor elke gemeente realiseren. Permit is simpel uitbreidbaar met een E-loket voor het volledig verwerken van vergunningen via internet – gebruikmakend van het Gemeente webportaal - en is verder uitbreidbaar met GSM-Permit voor het betaald parkeren op straat of in parkeergarages.

 

Ton van Puffelen is verantwoordelijk voor de gemeente adviesgroep (inzake parkeervergunningenbeleid) binnen Desyde. “Mede door toedoen van onze kennis van parkeren, parkeerbeleid en parkeervergunningen is er een integrale oplossing gekozen met Permit als hart hiervan. Zonder enige moeite verwerken wij op volledig geautomatiseerde wijze de verschillende vergunningstypen van de gemeente Tiel.”

All rights reserved. Copyright Desyde 2019