Desyde
smal

 

Baarn – Maroussi Januari 2013: Maroussi kiest voor Permit Suite®


Parkpal voert parkeermanagement bij Maroussi in met de Permit Suite

Parkpal heeft de tender gewonnen voor de uitvoering van het totale parkeermanagement binnen het Gemeentelijk gebied van Maroussi in Griekenland. Parkpal heeft voor de uitvoering van de werkzaamheden het bedrijf Urban systems bereid gevonden. Urban systems heeft als doel gemeenschappen te verbeteren door voor (lokale) overheden geformuleerd beleid op een professionele wijze uit te voeren.

Urban Systems zoekt voor de oplossingen die ze biedt zoveel mogelijk naar samenwerking met bedrijven, die gespecialiseerde producten en diensten aanbieden. Desyde is door Urban Systems gevraagd mee te doen in de tender door de Permit Suite aan te bieden. Met Permit en GSM-Permit is het voor de gemeente Maroussi vanaf volgend jaar mogelijk om op een volledig veilige en betrouwbare wijze parkeervergunningen uit te geven en te beheren en straatparkeren mogelijk te maken.

Kentenparkeren in Maroussi
Maroussi voert met Permit en GSM-Permit kentekenparkeren in. Aanvragen van vergunningen zal via internet en de publieksbalie gaan. Verder voert Maroussi E-Parking in met behulp van GSM-Permit. Een gebruiker van E-Parking kan na registratie en het opladen van een tegoed zijn parkeeracties activeren en stoppen. De gemeente kann gebruikmaken van alle mogelijkheden die Permit biedt evenals de beschikbare modules en koppelingen. Zo is het mogelijk te koppelen met financiele, RDW en media gegevens, aan te sluiten op handhavingsapparatuur, gebruik te maken van een E-loket, flexparkeren, GSM-parkeren, on- en offstreetparkeren.
De Permit Suite maakt gebruik van MLA. MLA is de, door Desyde ontwikkelde, Mulit Language en Authorization module, waarmee het mogelijk is om alle gangbare Europese talen door te voeren in de Permit-applicaties. Voor het invoeren van Permit bij Maroussi zal Desyde eerst de Permit Suite overzetten naar het Engels om hierna Grieks in te voeren. Zoals iedereen weet hebben de Grieken een ander alfabet.
Maroussi voert de handhaving uit met een partner van Desyde, namelijk Simac Business Applications. Simac levert toepassingen voor parkeerhandhaving, verkeershandhaving, politiemeldkamers en mobiele dataterminals (PDA) en maakt hiervoor gebruik van Sphynxx.

Desyde is trots dat met de samenwerking met Urban Systems een nieuwe markt in Griekenland is gevonden. De kracht van Permit wordt nu ook in het buitenland onderkend.

Ton van Puffelen is verantwoordelijk voor de gemeente advies groep (inzake parkeervergunningen beleid) binnen Desyde: “Door de samenwerking met Urban Systems heeft Desyde een belangrijke stap in een nieuwe markt gezet. Urban Systems heeft als doel meerdere gemeenten op een dergelijke wijze te ondersteunen in parkeermanagement en wij zien de samenwerking met alle partijen als een start voor het invoeren van professioneel parkeermanagement in Griekenland en die daarbij de burgers op een eenvoudige en moderne manier zijn parkeeracties laat uitvoeren”

All rights reserved. Copyright Desyde 2019