logo_PERMIT
fade-in-blauw
parkeerbordfoto

server_foto

 


Managed Hosting


 

Met de Managed Hosting-dienst biedt Desyde een server (of servers) waarop Permit-Plus en e-loket wordt uitgeleverd. De virtuele servers zijn gebaseerd op de virtualisatie-software van marktleider VMware. Het VSP platform waarop de virtuele servers draaien is geplaatst in een beveiligd hosting center, waar de condities optimaal zijn voor deze apparatuur.

De beschikbaarheid van de dienst wordt per server gegarandeerd. De back-up van gegevens vindt plaats met een geavanceerde back-up-to-disk methode, waarbij de gegevens geografisch gescheiden worden opgeslagen.

Lees meer: Managed Hosting

 


Colo Hosting


Permit Logo

Met de Colo Hosting-dienst biedt Desyde een eigen server (of servers). De virtuele servers zijn gebaseerd op de virtualisatie-software van marktleider VMware. Het VPS platform waarop de virtuele servers draaien is geplaatst in een beveiligd hosting center, waar de condities optimaal zijn voor deze apparatuur. Desyde kan zijn eigen applicatie(s) installeren op de server(s), om deze vervolgens beschikbaar te maken voor eindgebruikers via internet of een intern netwerk.

Lees meer: Colo Hosting

All rights reserved. Copyright Desyde 2019