logo_PERMIT
fade-in-blauw
parkeerbordfoto

parkeerplaats_closeup

 


Toezicht & Handhaving


Het is mogelijk Permit te koppelen aan alle gangbare apparatuur van verschillende leveranciers. Permit Suite kent een naadloze integratie met handhavingterminals van de leveranciers.

Lees meer: Toezicht & Handhaving

 


RDW


Permit koppelt met de RDW om de gegevens van voertuigen te controleren. Op deze wijze kan op een veilige en efficiënte wijze het vergunningsaanvraag- of verlengingsproces worden doorlopen. De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen.

Lees meer: RDW

 


Gemeentelijke Basis Administratie


Alle gemeenten of organisaties die met Permit werken hebben een GBA-aansluiting. Permit koppelt met de GBA om een vergunning- aanvraag of verlenging. De GBA is dé basisregistraties voor persoonsgegevens binnen het stelsel van basisregistraties.

Lees meer: Gemeentelijke Basis Administratie

 


Garage systemen


Het is met Permit en GSM-Permit mogelijk om te koppelen aan verschillende systemen voor parkeergarages, stadions en recreatieparken.

Lees meer: Garagesystemen

 


Financiële systemen


Permit koppelt gegevens naar alle gangbare financiële systemen. Daar waar het noodzakelijk is, is Permit ook gecertificeerd voor gebruik en verwerking naar de systemen.

Lees meer: Financiële systemen

 


Document management systemen


Permit levert Management Informatie voor ad hoc analyses via Impromptu, Business Objects, Crystal Reports en Oracle Discoverer en het exporteren van gegevens naar Excel spreadsheet.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019