logo_PERMIT
fade-in-blauw
parkeerbordfoto

parkeerplaats_closeup


Kenteken


Met Permit is het mogelijk de vergunning die is aangevraagd uit te geven op basis van het kenteken. Op de basis- of jaarvergunning die wordt uitgegeven is het dan bijvoorbeeld mogelijk om meerdere kentekens te vermelden.

Verder is mogelijk om met Permit op het kenteken kortparkeren mogelijk te maken. De automobilist toetst het kenteken in op een parkeerautomaat en betaalt. Hij hoeft niet meer naar zijn auto te lopen om het bonnetje achter de ruit te leggen. Parkeerwachters kunnen via de handhavingsapparatuur zien of er voor de parkeerplek is betaald.

Met GSM-Permit is het mogelijk kentekenparkeren realtime te maken, waarbij uitsluitend de werkelijk geparkeerde tijd wordt afgerekend. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een 'app', van SMS, van het internet door gebruik te maken van het e-loket of met IVR (Interactief Voice Respons).
Kentekenparkeren is weer een volgende stap in het digitaliseren van parkeerbewijzen. De privacy is gewaarborgd omdat de geregistreerde kentekens uitsluitend worden gebruikt voor de controle en handhaving. De kentekens worden digitaal opgeslagen om te controleren of er betaald is voor het kenteken op de betreffende locatie en tijdstip. De parkeercontroleur krijgt alleen het signaal terug of het opgevraagde kenteken in de database voorkomt met een eenvoudige ja of nee.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019