logo_PERMIT
fade-in-blauw
parkeerbordfoto

parkeerplaats_closeup

 


Papier


Permit biedt de mogelijkheid om verschillende parkeerproducten uit te geven, zoals bezoekerskaarten, kraskaarten en strippenkaarten. De kraskaart is een parkeerkaart waarmee bezoek van een inwoner van de betreffende gemeente tegen een voordelig tarief kan parkeren in het gebied waarin de inwoner woont.

De bezoekerskaart is een parkeerkaart –vergelijkbaar met de kraskaart-  waarmee bezoek van een inwoner van de betreffende gemeente tegen een voordelig tarief kan parkeren in het gebied waarin de inwoner woont. De bezoekerskaart is meestal een kaart waarop de inwoner een tegoed krijgt, waarmee bezoek ontvangen kan worden, soms in een bepaalde periode.

Met de strippenkaart kan er voor een (gereduceerd) tarief geparkeerd worden in een bepaald gebied, terrein of zone.

Het is ook mogelijk om dag-, week- en maandkaarten uit te geven, waarmee er gemakkelijker -en vaak goedkoper- een bepaalde periode geparkeerd kan worden. De kaart kan gebonden zijn aan verder voorwaarden, zoals gebiedsgebonden of tariefsgebonden. Alle kaarten die op papier worden uitgegeven via Permit worden geregistreerd in Permit. Het is daarom ook mogelijk om simpel over te gaan op digitale parkeerkaarten.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019