Desyde
smal


Uw database in goede handen


download7Desyde DDB-service biedt twee mogelijkheden: De eerste mogelijkheid is die van Pro-actief (remote) database beheer, tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze DBA-diensten op afspraak.

Bij remote database beheer wordt uw database op vooraf bepaalde overeen te komen aspecten en tijden bewaakt. Eventuele problemen worden snel onderkend en kunnen zelfs op afstand worden opgelost. Verder is het mogelijk een vast aantal afspraken te maken voor een bezoek on-site.

De tweede mogelijkheid is van DBA-diensten gebruik te maken op afspraak of Reactief. Het gaat hier om een periodiek inzetbare DBA’er.
Acute problemen kunnen telefonisch doorgesproken worden. De DBA’er
kan op de dagen dat deze wordt ingezet gebruikt worden voor het gehele DBA werk of als klankbord voor de eigen DBA’er.


Uitbesteden


Door deze diensten is het mogelijk het gehele DBA werk uit te besteden. Desyde kan (onder meer) ondersteuning verlenen aan en preventief onderhoud plegen op bestaande complexe databases. Regelmatig wordt Desyde betrokken in begeleidingsprocessen van Oracle-DBA. In de praktijk blijkt dat Oracle-DBA een solitaire gecombineerde functie vervullen binnen zowel grote als middelgrote organisaties. Er is wel ruimte voor opleiding, maar ervaring met features en wijzigingen van nieuwe Oracle releases zijn niet of nauwelijks aanwezig. Hier kunnen soms desastreuze gevolgen uit voortvloeien.

Met de DBA kijken wij welke wijziging er plaats moet vinden en welke
nieuwe features er dienen te worden geïmplementeerd. Het doel is
immers het creëren van een betrouwbaarder, stabieler en sneller
werkend systeem.


Wat kan de klant van ons verwachten


Desyde DatabaseBeheer (DDB) valt in principe onder te verdelen in de
volgende categorieën:

  • Installatie, migratie en bugfixing;
  • Back-up en recovery;
  • Performance tuning;
  • Monitoring;
  • Training;
  • Stand-by service; Helpdesk;
  • Advisering Oracle Licenties

Desyde DDB informatie is ook beschikbaar in PDF vorm


Voor de volledige informatie over Desyde DDB in PDF vorm verwijzen wij u naar de DDB brochure (pdf) Of neemt u gerust contact met ons op via 035 - 5 411 711 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019