Desyde
smal


Centraal staan: gebruiksvriendelijkheid & inzetbaarheid


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van systemen op basis van Oracle technologie. Wij leveren maatwerk oplossingen waarbij het hele traject van ontwerp tot implementatie en integratie met andere systemen wordt uitgevoerd, inclusief projectmanagment en begeleiding van de gebruikers. Centraal staan de gebruikersvriendelijkheid en de goede inzetbaarheid van uw systemen.

download2U kunt er ook voor kiezen Desyde consultants in te huren en in te zetten op uw projecten. In verschillende rollen: systeem ontwerper, software ontwikkelaar, E-business implementatie consultants, databasebeheerders en project managers. Onze mensen zijn ervaren en beschikken over branchekennis van retail en logistiek en overheid.

De afgedekte technologieën: Oracle Designer en Forms, Oracle 9i, 10g, 11g, Java/J2EE en de Oracle E-Business Suite. Wij leveren expertise vanaf de vroege Oracle Designer/Developer versies tot en met de meest recente versies zoals Oracle 11g, JDeveloper en JHeadstart.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019