Desyde
smal


FastTrade, dé handelsapplicatie voor de sierteelt en AGF


FastTrade_weblogoFastTrade is dé handelsapplicatie die speciaal voor de bloembollen, Bloemen en AGF-branche wordt ontwikkeld. Het pakket ondersteunt de snelle doorlooptijd van goederen en is daarom in het bijzonder geschikt voor de dagelijkse hectiek in de daghandel en seizoensgebonden perioden.

FastTrade voorziet in het snel en eenvoudig voorzien (matchen) van verkooporders aan voorraad en/of inkooporder. De centrale applicatie opzet verzorgt een efficiënte informatievoorziening naar zowel interne als externe klanten.


Vanaf de grond opgebouwd, speciaal voor de agrobranche


Diverse bedrijven in de Sierteelt en AGF markt hebben behoefte aan een handelsapplicatie die nauw aansluit op hun bedrijfsprocessen. Bestaande ERP software leveranciers zijn gestart vanuit andere branche en missen de aansluiting met de Sierteelt en AGF markt. Ook het bieden van continuïteit en innovatie van dergelijke verticale applicaties is een veel gehoorde wens. Om deze redenen is Desyde gestart met de business unit Desyde Products om in samenwerking met pilotklanten uit de branche technisch en marktinhoudelijke kennis te combineren.

Het uiteindelijke resultaat is de tevreden klant die zich herkent in een technisch goed werkende marktgerichte toepassing ter ondersteuning van de business.


Met onze aanpak altijd op maat!


Dit zal tot meer efficiency, omzetverhoging en kostenbesparing moeten leiden! Wij zoeken innoverende bedrijven die hun primaire bedrijfsprocessen willen laten ondersteunen door een handelsapplicatie die volledig op de Sierteelt en AGF branche is afgestemd en die zelf strategisch een bijdrage willen leveren in het functioneel inhoudelijke proces van deze toepassing.

Eén keer in de twee weken vindt een Joint Application Developement (JAD) sessie plaats waar deelnemers gezamenlijk bepalen welke functionaliteit gebouwd gaan worden. Tevens wordt een terugkoppeling naar het bouwteam gegeven van de opgeleverde functionaliteit. Deze sessies worden door een project manager van Desyde intensief begeleid.


Meer informatie?


Voor de volledige informatie over FT verwijzen wij u naar de volledige FastTrade brochure (pdf) Of neemt u gerust contact met ons op via 035 - 5 411 711 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019