Desyde
smal


Permit is dé verticale oplossing voor alle parkeer-vergunningen in één generiek systeem!


logo_PERMIT_rgbTransparantie, efficiency, productiviteitsverbetering en digitale parkeervergunningen. Dit zijn voor veel (particuliere) dienstverleners op het gebied van het uitgeven en beheren van parkeervergunningen belangrijke speerpunten geworden. Permit© is ons antwoord!

De applicatie is in eigen beheer ontwikkeld in samenwerking met een marktleider op het gebied van parkeren en verder verfijnd op basis van input van diverse gemeenten en parkeerbedrijven. De zeer uitgebreide configuratie module van Permit© maakt het mogelijk vrijwel iedere denkbare parkeervergunning in het systeem te definiëren. De parkeer-verordening wordt gebruikt voor dit definitieproces.


Het resultaat is, dat de uitgifte module conform de parkeerverordening vergunningen uitgeeft. Alle ‘kennis’ is in Permit© aanwezig. Permit© is geschikt voor het uitgeven van parkeervergunningen en ontheffingen, maar is ook geschikt voor de uitgifte van toegangs-bewijzen voor o.a. parkeergarages en parkeerterreinen.Meer informatie?


Voor de volledige informatie over Permit verwijzen wij u naar de volledige Permit brochure (pdf) Of neemt u gerust contact met ons op via 035 - 5 411 711 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019