Desyde
smal


Wij zijn ervaren ICT professionals

Mosaic_Oracle_professionals

Desyde opereert sinds zijn oprichting in 1993 als dienstverlener in een zeer dynamische markt. Door zich te positioneren als Oraclehuis, dat totaaloplossingen biedt voor bedrijven binnen de Informatie- en Communicatie Technologie, heeft Desyde zich ontwikkeld tot een gewaardeerd partner.


Wij richten ons op innovatie, optimale dienstverlening en een langdurige samenwerking. Alleen door een duidelijke keuze te maken voor de rol van de onderneming is het mogelijk succesvol te zijn op deze markt. Ambitie, innovatie en creativiteit zijn onze de sleutelwoorden.

De meeste van ons zijn werkzaam bij uiteenlopende opdrachtgevers verdeeld over heel Nederland. Een aantal werkt vanuit het kantoor in Baarn en biedt een veilige thuishaven, voorzien van alle faciliteiten.

Kortom: we zijn een ambitieus bedrijf, waarin innovatie, creativiteit, samenwerking met de klant en zelfstandigheid essentieel zijn. Wij gaan er helemaal voor en staan garant voor het leveren van kwaliteit.
 


Desyde Retail en Desyde Oekraïne


Desyde Oekraïne is een ontwikkelingsbedrijf in Chernivtsi, Oekraïne. Deze divisie is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kosteffectieve en innovatieve oplossingen voor ondernemingen wereldwijd. Voor meer informatie rondom Desyde Oekraïne verwijzen wij u naar www.desyde.com.ua.

Desyde Retail is een verkooporganisatie op het gebied van gespecialiseerde winkelautomatisering. Desyde Retail onderscheidt zich door in te spelen op een afwijkende bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Desyde Retail is onderdeel van de Desyde Groep en vormt samen met Xaris het retailteam.

Desyde Retail is een winkelautomatiseerder in de breedste zin van het woord. Buiten hardware en diensten leveren we twee in eigen huis ontwikkelde standaardproducten namelijk OctoPOS en StorePro. kijkt u op www.desyderetail.nl voor meer informatie.


Desyde is Oracle Gold Partner


Oracle combineert de hoge performance en kwaliteit van haar databases met de flexibiliteit die nodig is om de meest veeleisende e-commerce oplossingen te kunnen bouwen.

Als Oracle partner heeft Desyde de voorkeur voor Oracle tools en producten. Oracle biedt geintegreerde oplossingen voor het bouwen, implementeren en onderhouden van professionele omgevingen. Oracle combineert daarnaast laagdrempelige faciliteiten met geavanceerde functionaliteiten.

Desyde kan organisaties van dienst zijn bij het adviseren én ontwikkelen van tools, producten en licenties.

All rights reserved. Copyright Desyde 2019